HIZLI MENÜ

Atiker destek
Kritik ve Analitik Düşünme Eğitimi
Atiker Yazılım Eğitmenleri, Akademide Kritik ve Analitik Düşünme Eğitimi gerçekleştirdi.

Haber Tarihi:28 Mart 2015 Cumartesi 00:00
 

Atiker Şirketler Grubu bünyesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren Atiker Akademi, genel eğitim programları kapsamında Konya Teknokent Konferans Salonunda sertifikalı " Kritik ve Analitik Düşünme Eğitimi ” düzenledi.

 

Eğitim programı Atiker Yazılım Kurumsal Proje Uzmanlarından Serhat Kaan Ünal’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ünal, Atiker Akademi hakkında kısa bilgiler verdi ve Altın Bilezik Projesinden bahsetti. Atiker Yazılım Analiz Takım Lideri Dilek Atalar’ın sıcak ve eğlenceli sunumuyla gerçekleştirilen eğitim, zaman zaman dinleyicilerin de katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Eğitim sonunda Atiker Akademi görevlileri tarafından sertifikalar dağıtıldı ve öğrencilerin eğitim, kariyer alanında gelen sorularını yanıtladı.

 

Katılım sayısının sınırlı tutulduğu eğitim etkinliğine, farklı bölümlerde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıldığı bildiren Atiker Akademi Proje Yöneticisi Alirıza Sabuncu; “öğrenci arkadaşlarımızın eğitim süreçlerine katkı sunabilmek için her hafta düzenlediğimiz eğitim etkinliklerinden bir tanesini daha tamamladık. Üniversite öğrencilerinin daha kariyerlerinin başında düzenlediğimiz eğitim etkinlikleriyle farkındalık yaratma çabası içerisindeyiz. Atiker Akademi olarak iş dünyasının ihtiyaçlarını biliyoruz ve bu ihtiyaçları karşılamaya yönelik hem öğrencilere hem de personellerimize sihirli birer anahtar sunuyoruz.” dedi.

OMA ÖMER ATİKER HOLDİNG
Sizi Arayalım
yukari