HIZLI MENÜ

Atiker destek
Atiker Yazılım, dijital dönüşüm projelerini anlattı.
BTvizyon Anadolu Toplantıları İzmir’de gerçekleşti. Atiker Yazılım Proje İş Geliştirme Müdürü Salih Onur Düzel, dijital dönüşümün firmalara sunduğu avantajlardan bahsetti.

Haber Tarihi:06 Eylül 2019 Cuma 10:28

Bilişim Zirvesi Etkinlik Ltd. Şti.nin düzenlediği BTvizyon Anadolu Toplantıları 5 Eylül Perşembe günü İzmir’de gerçekleşti. Hilton Otel’de düzenlenen etkinliğe pek çok firma katıldı. Etkinlikte sponsor olarak yer alan Atiker Yazılım, geleceğin dünyası için geliştirdiği çözümlerle davetlilerin ilgi odağı oldu. “Dijital Dönüşüm ve Akıllı Firmaların Yol Haritası” konulu panelde konuşmacılar arasında bulunan Atiker Yazılım Proje İş Geliştirme Müdürü Salih Onur Düzel, dijital dönüşümün firmalara sunduğu avantajlardan bahsetti.

“Firmalar, ne kadar dijitalleşirse o kadar hızlı ilerler.”

Dijitalleşmenin firmalar için önemine vurgu yapan Düzel, ”Firmalar, ne kadar dijitalleşirse o kadar hızlı ilerler. Onları bu alanda bilinçlendirerek Türkiye’nin kalkınmasına katkı sağlamış oluruz.” dedi. Firmaların dijitalleşme alanında yatırım yapmaları gerektiğini belirten Düzel, Atiker Yazılım’ın dijitalleşme konusunda sunduğu hizmetleri anlattı. ”Atiker Yazılım olarak firmaları ERP’nin yanında MES ve MOM alanında da destekliyoruz. Fabrikaları kademe kademe en üst seviyeye yükselterek dijital dönüşüme hazırlıyoruz. Böylece fabrikaları tek noktadan yönetilebilir hâle getiriyoruz.” ifadelerinde bulundu.

btvizyon

dijital dönüşüm

 


OMA ÖMER ATİKER HOLDİNG
Sizi Arayalım
yukari