HIZLI MENÜ

Atiker destek
Altın Bilezik Projesi Afyon’da
Altın Bilezik Projesi nin tanıtım toplantısı bu hafta Afyon Kocatepe Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Haber Tarihi:29 Nisan 2015 Çarşamba 00:00
 

Atiker Akademi, Altın Bilezik Projesi kapsamında geçtiğimiz haftalarda Selçuk Üniversitesi nde ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde gerçekleştirdiği tanıtım toplantılarının ardından bu hafta Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin konuğu oldu.

 

 Eğitim Fakültesi Abdullah Kaptan Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Genç Liderler Öğrenci Topluluğu Başkanı Gökhan Toker gerçekleştirdi. Toker, öğrenci topluluğu olarak Afyon’daki ve üniversitedeki gençlerin sosyal, kültürel, bilimsel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak projelere imza atmayı sürdüreceklerini ifade etti. Toker, ayrıca Altın Bilezik Projesi kapsamında verilecek iş yazılımları ve diğer eğitimlerin öğrenciler için önemli olduğunu söyledi.

 

Açılış konuşmasının ardından Atiker Yazılım Bayi Kanal Yöneticisi Sertaç Papan kürsüye gelerek Atiker Şirketler Grubu’nu ve Şirket Akademisini anlattı ve ülkemizde değişen ekonomik dengelerin iş dünyasına yansımaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

 

Etkinlik Atiker Yazılım’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği Altın Bilezik Projesi hakkındaki sunumla devam etti. Sistem Analisti Hülya Koçyiğit ve Kurumsal Proje Uzmanı Alper Abalı’nın birlikte gerçekleştirdiği sunumda ikili, projenin detaylarını ve katılımcılara sağlayacağı katma değeri anlattı. İnteraktif ve eğlenceli bir ortamda yapılan sunum esnasında, proje kapsamında çeşitli üniversitelerde ve liselerde gerçekleştirilen eğitimlerden ve Akademi’nin Konya Teknokent ofisinde her hafta düzenlenen öğrencilere yönelik genel eğitim programlarından görselleri paylaştılar. Akademi’de, Afyon etkinliğiyle eş zamanlı üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Takım Çalışması eğitimi hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Ayrıca, iş dünyasında ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağı ve meslek-kişisel eğitimin öneminden bahsettiler ve öğrencilerden gelen kariyer, iş hayatı, eğitim ile ilgili sorular da yanıtladı.

 

Etkinliğe katılan Atiker Yazılım Genel Müdürü Halil Özhan Sezgin, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kahraman beyi ziyaret ederek Atiker Akademi olarak eğitim ve iş dünyasının ihtiyaçları noktasında nelerin yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

OMA ÖMER ATİKER HOLDİNG
Sizi Arayalım
yukari